Miten nivoutuvat yhteen molempien vamma tai sairaus ja parisuhde? Onko ketään muuta, joka on kokenut saman?
Kurssi on tarkoitettu pariskunnille, joissa kumpikin on fyysisesti vammainen tai sairastaa pitkäaikaissairautta. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti liikkumisen apuvälineitä käyttäville.

Parikursseilla kommunikoidaan, etsitään vastauksia ja jaetaan kokemuksia. Tavoitteena on löytää uusia keinoja, jotka auttavat pariskuntia rakentamaan parisuhteestaan entistä toimivamman. Kurssi antaa mahdollisuuden pysähtyä arjen keskellä ja pohtia yhdessä puolison kanssa parisuhteen vahvuuksia ja miksei myös kipupisteitä, joita he haluavat työstää.

Kurssilla on mahdollisuus tavata muita samakaltaisessa elämäntilanteessa olevia ja jakaa heidän kanssaan kokemuksia. Ohjelmaan sisältyy myös yhdessä tekemistä  ryhmän tarpeiden ja kurssipaikan mahdollisuuksien mukaan.

Kurssi muodostuu kahdesta jaksosta ja osallistujat osallistuvat molempiin jaksoihin. Hakeminen vain yhdelle jaksolle ei ole mahdollista.

Kurssilla on ympärivuorokautinen avustus sitä tarvitseville.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sopeutumista tukevat kurssit

Kursseillamme sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksia saman kokeneiden kanssa ja ehkä oppia heiltä jotakin uutta. Tarjoamme fyysisesti toimintarajoitteisille henkilöille teemoitettuja kursseja sekä pari- ja perhekursseja.