Kuvituskuva.
#saavuta2018 - Tasavertaisesti verkossa on verkkopalvelujen saavutettavuuteen ja käytettävyyteen keskittyvä seminaari, jossa keskeisenä teemana on käyttäjäkokemuksen havainnollistaminen ja ymmärryksen lisääminen erityisryhmistä.

Vuonna 2018 tapahtuman erityisteemana on kuluttajana verkossa. Erityisryhmät muodostavat globaalin ja jatkuvasti kasvavan asiakasryhmän, jonka hyvin merkittävä  asiakaspotentiaali tuotteiden ostajina ja palveluiden käyttäjinä jää usein saavuttamatta.
 
Seminaari järjestetään torstaina 22.11.2018 Iiris-keskuksessa, Marjaniementie 74. Seminaari koostuu asiantuntijaluennoista ja kokemustyöpajoista.

Seminaarin osallistumismaksu on 95 euroa / osallistuja + alv. Maksu sisältää seminaarin ohjelman, kokemustyöpajat ja lounaan.
 
Tapahtuma on suunnattu verkkopalvelujen tilaajille, kehittäjille, koodaajille ja sisällöntuottajille.
 
Järjestäjät: Annanpura Oy, Näkövammaisten liitto ry, Kehitysvammaliitto ry, Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE ja Valli ry:n Ikäteknologiakeskus

Ilmoittautuminen ja seminaarin ohjelma tästä linkistä, linkki aukeaa uuteen ikkunaan.  lmoittaudu seminaariin viimeistään perjantaina 9.11.2018.

Jaa sosiaalisessa mediassa