Saavutettavuuskartoitus antaa tietoa esimerkiksi tarjottavien palveluiden ja viestinnän toimivuudesta sekä yhdenvertaisuuden toteutumisesta palvelujen käytössä. Saavutettavuuskartoitus täydentää rakennetun ympäristön esteettömyyskartoitusta, mutta siitä saatavaa tietoa voidaan hyödyntää myös erikseen.

Koulutuksen tarkoituksena on antaa kurssin hyväksytysti suorittaneille riittävät valmiudet saavutettavuuskartoittajina toimimiseen.

Aika ja paikka

Lähiopetuspäivät ovat 23.-25.4. sekä 21.5.2018, paikka on Invalidiliitto, Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki.

Kohderyhmä

Koulutus sopii esimerkiksi palvelusuunnittelijoille ja -muotoilijoille sekä asiakaspalvelu- ja viestintätehtävissä oleville. Koulutus sopii erinomaisesti myös esteettömyyskartoittajille täydennyskoulutukseksi. 

Hinta

Koulutuksen hinta on 400 euroa (sis. alv. 24 %) ja se sisältää opetusaineiston lisäksi lounaat ja kahvit lähiopetuspäivinä.

Ohjelma

Koulutuksessa perehdytään saavutettavuuskartoituksen sisältöihin ja harjoitellaan kartoituksen tekoa käytännössä. Tutustu Saavutettavuuskartoittajan peruskurssin ohjelmaan.

Ilmoittautuminen

Viimeistään 6.4.2018 Invalidiliiton järjestökoulutuksen kautta sähköisellä lomakkeella. Koulutukseen otetaan enintään 15 henkilöä. Koulutukseen hyväksytyille lähetetään vahvistuskirje ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Huom! Kevään 2018 pilottikurssille on ilmoittautunut hakijoita enemmän kuin voidaan ottaa mukaan. Osallistujavalinnoissa huomioidaan aiempi perehtyneisyys aihealueeseen, maantieteellisesti monipuolinen kattavuus ja osallistujan myöhempi potentiaalinen toimiminen kartoittajana. Kaikki hakijat saavat tiedon valinnasta 13.4. mennessä.

Lisätietoja

Erityisasiantuntija Sari Salovaara, sari.salovaara@cultureforall.fi

Saavutettavuusasiantuntija Aura Linnapuomi aura.linnapuomi@cultureforall.fi

Vastaava esteettömyysasiantuntija Marika Nordlund p. 050 4923020, marika.nordlund@nvalidiliitto.fi

Järjestäjät

Koulutuksen järjestää Kulttuuria kaikille -palvelu ja Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE. 

 

Koulutuksen kutsu pdf-tiedostona

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa