Seitin Sporttileirin mainos
Tervetuloa 14-16.6 Vierumäelle Seitin Sporttileirille (Pihkalantie 3, Vierumäki). Leiri on suunnattu 13-29 vuotiaille fyysisesti vammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille.

änä kesänä Seitin sporttileirillä liikutaan ja nautitaan. Ohjelma tulee olemaan monipuolista ja mahtavaa. Perinteiseen Seitti tyyliin ohjelmat toteutetaan kaikille soveltuvasti. Tarkempi ohjelma selviää lähempänä leiriä ja siitä ilmoitetaan tulevissa somemainoksissa ja viesteillä osallistujille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.5 mennessä, https://tinyurl.com/SeittiSport

Leirillä on mukana yleisavustaja, joka voi auttaa pienissä avuntarpeissa (esim. ruokien kantaminen yms). Jos tarvitsen enemmän apua, niin otathan mukaan henkilökohtaisen avustajan. Avustaja on maksuton. Vanhempi ei voi toimia leirillä nuoren avustajana.

Leirin hinta on 30€, joka pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Matkakuluja korvataan jälkikäteen matkalippuja tai maksukuittia vastaan julkisen liikenteen mukaisesti (oman auton käytöstä sovittava erikseen), matkojen omavastuu on 20€. Seitti järjestää tarvittaessa yhteiskuljetuksen Lahden rautatieasemalta Vierumäelle

Lisätiedot Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, kalle.jokinen@invalidiliitto.fi tai 040-7388089

Jaa sosiaalisessa mediassa