Kuudesta kuvasta muodostettu kollaasi, jonka keskellä lukee Sisä-Suomi vaikuttaa. Kuvissa taksi Kelan edessä, muistilapulla #sote, iäkäs mieshenkilö, pyörätuolitunnuksen päällä kokousnuija, megafoniin puhuva nuori nainen ja pino setelirahaa.
Tule suunnittelemaan Keski-Suomen ja Pirkanmaan vaikuttajapäiviä! Koulutukselliset vaikuttajapäivät suunnataan vammaisneuvostoissa vaikuttaville Invalidiliiton jäsenyhdistysten jäsenille. Suunnittelun lisäksi vaikuttajaillassa on aikaa myös kuulumisten vaihdolle alueen vaikuttajien kesken. Tervetuloa!

Sisä-Suomen yhdistysaktiivit päättivät helmikuun tapaamisessaan, että vuonna 2023 järjestetään kaksi vaikuttajapäivää, jonne kutsutaan kunnallisten ja hyvinvointialueiden vammaisneuvostojen vaikuttajia. Toinen vaikuttajapäivä pidetään Keski-Suomessa Hankasalmella 20.6. ja toinen Pirkanmaalla Nokialla 2.9. (alustava päivä). Vaikuttajapäivät järjestetään ensisijaisesti kasvokkaisina tapaamisina.

Tässä verkkovälitteisessä vaikuttajaillassa 11.5. kello 16:30–18:30 ideoimme vaikuttajapäivien sisältöä. Pohdimme, keitä pyydämme puhujiksi, ja mitkä ovat keskeiset teemat, joista vaikuttajien olisi tärkeää saada tietoa. Voit osallistua vaikuttajailtaan, vaikka et ole tällä hetkellä vammaisneuvoston jäsen. Kaikki näkemykset ovat tervetulleita!

 

Vaikuttajailtaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Liity vaikuttajailtaan tämän Teams-linkin kautta.

 

Lisätietoja antaa Sisä-Suomen järjestöasiantuntija:

Milla Ilonen, p. 044 491 5695, milla.ilonen@invalidiliitto.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa