Pyörätuolissa istuva miesoletettu henkilö korjaa autoa. Auto on nostimen varassa. Korjaajalla on vihreä työhaalari ja harmaat hanskat.
Sisä-Suomen aktiivit haluavat suunnata tänä vuonna aluetapaamisen työikäisille ihmisille, joilla on jokin vamma tai liikkumisen rajoite. Tule ideoimaan ja toteuttamaan kaksipäiväistä tapahtumaa syyskuulle 2022!

Invalidiliiton Sisä-Suomen alueen syystapaaminen on päätetty suunnata tänä vuonna työikäisille ihmisille. Tapaamiseen toivomme henkilöitä, jotka pohtivat omaa työllistymistään, työssä jaksamistaan tai työkykyyn liittyviä asioita. Osallistujat voivat siis olla tapaamisen aikaan joko työelämässä tai sen ulkopuolella.

Tapaaminen järjestetään alustavasti Jyväskylässä 22.–23.9.2022. Ajankohta ja paikka tarkentuvat kevään aikana. Tapaamisen ohjelmassa on tarkoitus olla vertaisuuteen perustuvia työpajoja ja kiinnostavia alustuksia työelämän teemoista. Mahdollisesti osallistumme myös REKRY-messuille Jyväskylän Paviljongissa.

Tule mukaan suunnitteluporukkaan!

Suunnitteluporukkaan kutsumme erityisesti työikäisiä ihmisiä Pirkanmaalta ja Keski-Suomesta. Myös opiskelijat ovat tervetulleita. Suunnittelemme syystapaamista 2–4 Teams-tapaamisessa. Tulevat suunnittelutapaamiset sovimme ensimmäisessä tapaamisessamme.

Jos et halua sitoutua koko prosessiin, voit ihan hyvin osallistua vain tähän ensimmäiseen tapaamiseen. Tapaamisessa kuulemme myös ajankohtaisia työelämäuutisia Invalidiliiton työelämäasiantuntijoilta Anne Mäeltä ja Sinikka Winqvistiltä.

Liity Teams-linjoille keskiviikkona 23.3. kello 15–17 tämän linkin kautta.

 

Lisätietoja antaa:

Milla Ilonen, järjestöasiantuntija, Invalidiliitto

p. 044 491 5695 / milla.ilonen@invalidiliitto.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa