Piirroskuva, jossa erilaisia ihmisiä työkalupakin ja tietokoneruudun äärellä.
Harvinaissairaille ja heidän läheisilleen suunnattu verkkokoulutus tarjoaa ajankohtaista tietoa ja tukea vaikuttamisesta kiinnostuneille.

Haluaisitko edistää harvinaissairaiden asemaa? Tunnetko poltetta vaikuttamiseen, mutta kaipaisit tietoa ja työkaluja toimimisen tueksi? Tule mukaan verkkokoulutukseen, jossa saat ajankohtaista tietoa, työkaluja ja vertaisten tukea vaikuttamiseen. 

Koulutukseen sisältyy kolme verkossa järjestettävää tilaisuutta, joiden sisältöinä ovat:

  • 1.11. Harvinaiskentän toimijat, perusteet vaikuttamisesta ja kuntavaikuttaminen, puhujina Harvinaiset-yksikön Jenni Kuusela ja Tanja Lehtimäki
  • 15.11. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen harvinaissairauksien kansallinen koordinaatio, puhujina ylilääkäri Satu Wedenoja ja kehittämispäällikkö Iiro Toikka
  • 29.11. Harvinaiset ja sote-uudistus, tietoa ja vinkkejä vaikuttamiseen, puhujina Invalidiliiton järjestöasiantuntija Sanna Leppäjoki-Tiistola ja Harso ry:n puheenjohtaja Katri Asikainen

Tavoite: Tutustua harvinaissairaiden kannalta keskeisiin toimijoihin ja niiden rooleihin, oppia hyödyntämään omaa kokemustaan harvinaissairaana tai läheisenä vaikuttamisessa, saada tietoa sote-uudistuksesta ja tutustua vaikuttamisen eri keinoihin.

Aika: 29.11. klo 17.00-19.00

Kohderyhmä: harvinaista sairautta sairastavat ja heidän läheiset, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamisesta. Huom. Osallistumisen edellytyksenä ei ole minkään yhdistyksen jäsenyys.

Paikka: verkossa (teams).

Hinta: maksuton.

Ilmoittaudu mukaan: Ilmoittaudu mukaan linkin kautta. Huom. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan iltaan kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja: Jenni Kuusela, jenni.kuusela@invalidiliitto.fi, p. 044 7650410

Jaa sosiaalisessa mediassa