Kannettavan tietokoneen vieressä kännykkä, silmälasit, kahvipannu, maitokannu ja cappuccino-kuppi, lautasella lusikka.
Tule mukaan verkkoluennolle pohtimaan mitä seksuaalisuus ja seksuaalinen hyvinvointi ovat? Luentoa vetää erityistason seksuaaliterapeutti Tanja Roth.

Huom. verkkoluento on täynnä.

Mitä seksuaalisuus ja seksuaalinen hyvinvointi ovat? Millaisia vaikutuksia harvinaisella sairaudella voi olla kehollisuuteen, seksuaalisuuteen ja seksiin? Miten voit itse vahvistaa itsetuntoa ja seksuaalista hyvinvointia? Millaista on olla harvinainen nainen? Jos haluat kuulla lisää sekä pohtia näitä kysymyksiä suljetussa webinaarissa, tule mukaan tiistaina 19.5.2020 webinaariin kello 17.-18.30.

Webinaarin vetäjänä toimii Tanja Roth, joka on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Tanjalla on useiden vuosien kokemus seksologisesta työstä myös harvinaisia sairauksia sairastavien parissa.

Webinaarin keskusteluja ei nauhoiteta eikä verkkoluennolle ole pääsyä muilla kuin ilmoittautuneilla osallistujilla (max. 6 hlöä). Verkkoluento on tarkoitettu harvinaista sairautta sairastaville naisille ja naiseksi itsensä kokeville. 

Luento toteutetaan etäyhteydellä Microsoft Teams -ohjelmalla. Osallistuminen on helppoa ja tapahtuu tietokoneella tai älypuhelimella. Saat sähköpostiisi kutsulinkin maanantaina, jolla pääset osallistumaan luennolle.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa