Starttipaja on tarkoitettu eri tavoin liikunta- ja aistivammaisille sekä pitkäaikaissairaille henkilöille, jotka miettivät oman yrityksen perustamista tai heillä on yritysidea, jota he haluavat työstää eteenpäin. Tervetulleita mukaan ovat myös jo toimivat yrittäjät, jotka kaipaavat uutta suuntaa yrityksellensä.

Yritystä!-hanke järjestää hankepaikkakunnilla starttipaja –kiertueen keväällä maalis-huhtikuun aikana. Starttipajat on tarkoitettu eri tavoin liikunta- ja aistivammaisille sekä pitkäaikaissairaille henkilöille, jotka miettivät oman yrityksen perustamista tai heillä on yritysidea, jota he haluavat työstää eteenpäin. Tervetulleita mukaan ovat myös jo toimivat yrittäjät, jotka kaipaavat uutta suuntaa yrityksellensä. Starttipajoja vetävät hanketyöntekijät.

Oulu (paikka vielä auki)

15.3.2018 klo 9-16
16.3.2018 klo 9-15

Ilmoittaudu mukaan starttipajaan tämän linkin kautta >>  Ilmoittautuneille lähetetään päivien ohjelma ja muuta tarvittavaa infoa. 

Lisätietoja starttipajoista saat kunkin paikkakunnan hankekoordinaattorilta. Yhteystiedot löytyvät Yritystä!-hankkeen kotisivuilta >>

Jaa sosiaalisessa mediassa