kuvituskuva.
Olemme myös liikuntavammaisten nuorten vaikuttamis-, palvelu- ja yhdessäolojärjestö. Nuorisotoiminnassamme on mukana alle 29-vuotiaita jäseniä. Tavoitteenamme on saada nuoret mahdollisimman varhain toimimaan omien oikeuksiensa puolesta.

Nuorten vaikuttamistyössä voivat olla mukana asiasta kiinnostuneet liikuntavammaiset nuoret. Näkemyksiä ja mielipiteitä vaihdamme esimerkiksi Facebookissa (pyydä tarkempia tietoja yhteyshenkilöltä) tai Skypen kautta. Lisäksi järjestämme nuorille suunnattuja vaikuttamiseen liittyviä tapaamisia. 

Kuvassa on esitelty Invalidiliiton nuorille suunnattuja palveluita.


Kannattaa seurata myös Facebookin sivua Nuoret ovat Nyt: https://www.facebook.com/nuoretovatnyt/

Facebookin suljetussa ryhmässä keskustelemme vaikuttamiseen liittyvistä asioista. Liity ryhmään: https://www.facebook.com/groups/Invalidiliitonnuoret/ 

Yhteyshenkilö nuorten vaikuttamistoiminnassa:

Selda Demirtas, nuorten toiminnan ohjaaja, p. 044 365 0567 tai selda.demirtas@invalidiliitto.fi. (toimivapaalla 31.7.2022 saakka Sanna Saarimaa, järjestöasiantuntija. p. 044–765 0512 tai sanna.saarimaa@invalidiliitto.fi)

Nuorten vaikuttamisasioissa tehdään tiivistä yhteistyötä muiden vammais- ja nuorisoalan vaikuttajien kanssa. Yhteistyötä muiden vammaisjärjestöjen kanssa toteutetaan mm. Vammaisjärjestöjen nuorisoyhteistyöryhmässä (VNY). Tärkein yhteistyömuoto on Nuorisoyhteistyö Seitti.

Nuorisoyhteistyö Seitti

Nuorisoyhteistyö Seitti on viiden vammaisjärjestön yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on järjestää vapaa-ajan toimintaa eri tavoin liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Seitti myös tukee nuorten itse suunnittelemia ja toteuttamia tapahtumia.

Seitin yhteistyöjärjestöjä ovat Invalidiliitto ry, Kynnys ry, Lihastautiliitto ry, Suomen CP-liitto ry sekä Tatu ry. Lisäksi Seitti tekee yhteistyötä myös muiden järjestöjen ja nuorisoalan kanssa niin tapahtumien järjestämisessä kuin vammaisnuorten yhdenvertaisuutta koskevissa asioissa.

Yhteystiedot Seittiin:

Kalle Jokinen
p. 040-738 8089  
Nuorisoyhteistyö Seitti
Invalidiliitto ry
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
www.seittiweb.org

Seitti Facebookissa
Seitti Instagramissa 
Seitti Youtubessa

Jaa sosiaalisessa mediassa