kuvituskuva.
Olemme myös liikuntavammaisten nuorten vaikuttamis-, palvelu- ja yhdessäolojärjestö. Nuorisotoiminnassamme on mukana alle 29-vuotiaita jäseniä. Tavoitteenamme on saada nuoret mahdollisimman varhain toimimaan omien oikeuksiensa puolesta.

Nuorten vaikuttamistoiminnassa voivat olla mukana kaikki asiasta kiinnostuneet 18 - 29 -vuotiaat liikuntavammaiset nuoret ja nuoret aikuiset. Vaihdamme näkemyksiä ja mielipiteitä esimerkiksi yhteisissä verkkotapaamisissa. Lisäksi järjestämme nuorille suunnattuja vaikuttamiseen liittyviä kasvokkaisia tapaamisia. 

Kuvassa on esitelty Invalidiliiton nuorille suunnattuja palveluita.


Yhteyshenkilö nuorten valtakunnallisessa vaikuttamistoiminnassa:

Hanna Lahti, Länsi-Suomen järjestöasiantuntija, p. 044 765 0535 tai hanna.lahti@invalidiliitto.fi 

Toimisto sijaitsee Seinäjoella Järjestötalolla

Käyntiosoite
Ruukintie 1, 3.Krs
60100 SEINÄJOKI

Postiosoite
Kalevankatu 2
60100 SEINÄJOKI

Nuorten vaikuttamisasioissa tehdään tiivistä yhteistyötä muiden vammais- ja nuorisoalan vaikuttajien kanssa. Yhteistyötä muiden vammaisjärjestöjen kanssa toteutetaan mm. Vammaisjärjestöjen nuorisoyhteistyöryhmässä (VNY). Tärkein yhteistyömuoto on Nuorisoyhteistyö Seitti.

Nuorisoyhteistyö Seitti

Nuorisoyhteistyö Seitti on viiden vammaisjärjestön yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on järjestää vapaa-ajan toimintaa eri tavoin liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Seitti myös tukee nuorten itse suunnittelemia ja toteuttamia tapahtumia.

Seitin yhteistyöjärjestöjä ovat Invalidiliitto ry, Kynnys ry, Lihastautiliitto ry, Suomen CP-liitto ry sekä Tatu ry. Lisäksi Seitti tekee yhteistyötä myös muiden järjestöjen ja nuorisoalan kanssa niin tapahtumien järjestämisessä kuin vammaisnuorten yhdenvertaisuutta koskevissa asioissa.

Tervetuloa mukaan!

 

Ota yhteyttä Seittiin:

Kalle Jokinen
p. 040 738 8089  
Nuorisoyhteistyö Seitti
Invalidiliitto ry
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
www.seittiweb.org

Seuraa Seittiä somessa

Seitti Facebookissa
Seitti Instagramissa 
Seitti Youtubessa

Jaa sosiaalisessa mediassa