Järjestökoulutuksessa kouluttaja ja koulutettavat. Kuvituskuva.

Järjestökoulutus

Koulutustemme tavoitteena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja sekä tilauskoulutusta eri kohderyhmille. Lisäämme tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpidämme ja uudistamme järjestön toimintavalmiuksia.

Ohjeita ilmoittautumiseen verkkokoulutuksissa
 

Koronatilanteen vuoksi kevään 2021 koulutukset toteutetaan pääosin verkossa.

Ilmoittaudu järjestökoulutukseen tästä tai soittamalla toimistosihteeri Tarja Lukjanoville puh. 044 765 0668.  

Huomioithan, että ilmoittautuessa pitää täyttää kaikki lomakkeessa mainitut kohdat.

Ohjeita ilmoittautumiseen lähikoulutuksissa

Ilmoittaudu järjestökoulutukseen tästä tai soittamalla toimistosihteeri Tarja Lukjanoville puh. 044 765 0668.  

Huomioithan, että ilmoittautuessa pitää täyttää kaikki lomakkeessa mainitut kohdat.

  • yhteystiedot 
  • erikoisruokavalio 
  • apuvälineet ja avuntarve
  • suostumukset tietojen käsittelyyn. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on mainittu jokaisen kurssin kohdalla erikseen. Yleensä se on kolme viikkoa ennen kurssia. Paikkoja kannattaa kysyä vielä hakuajan jälkeenkin.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Sen jälkeen ilman pätevää syytä peruutetusta osallistumisesta peritään puolet kurssimaksusta. Koko osallistumismaksu peritään, mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan. Vahvistus lähetetään osallistujille noin kaksi viikkoa ennen kurssia.

Osallistumismaksut

Koulutustilaisuuksista peritään osallistumismaksu, joka sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, ohjelmaan merkityt ateriat ja majoituksen. Majoitusta ei järjestetä kurssipaikkakunnalla asuville. Kysy omasta yhdistyksestäsi, tukeeko se koulutukseen osallistumistasi.

Matkakulut

Korvaamme matkakulut useimpiin koulutustilaisuuksiin seminaareja lukuun ottamatta yhdistysten varsinaisille jäsenille. Ensisijaisena korvausperusteena on julkisen liikenteen taksojen mukainen korvaus.

Omalla autolla tehdyt matkat korvataan, jos vamman aiheuttaman haitan vuoksi et voi matkustaa julkisilla liikennevälineillä. Korvaus on 20 senttiä kilometriltä ensimmäiseltä matkustajalta, kyydissä olevilta 5 senttiä kilometriltä.

Lentäen tai invataksilla tehdyt matkat korvaamme vain, jos muiden liikennevälineiden käyttö on vamman vuoksi mahdotonta. Matkoista on sovittava aina etukäteen toimistosihteeri Tarja Lukjanovin kanssa, puh. 044 765 0668.

Kimppakyydit ovat toivottavia, joten ota yhteyttä samalla suunnalla asuviin ja sovi yhteisestä matkasta. Porukalla matka taittuu mukavasti.

Avuntarve ja erikoisruokavaliot

Järjestämme tilaisuuksiin yleisavustajia meille ilmoitetun avuntarpeen perusteella. Muistathan ilmoittaa myös erikoisruokavaliostasi.

Koulutukset järjestetään esteettömissä tiloissa.

Tietosuojaseloste Invalidiliiton jäsen- ja koulutusrekisteristä

Tutustu Invalidiliiton jäsen- ja koulutusrekisteritietosuojaselosteeseen (pdf)

Lisätietoja

Koulutusten käytännön järjestelyistä
toimistosihteeri Tarja Lukjanov p. 044 765 0668 tarja.lukjanov@invalidiliitto.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa