Kuvituskuva.
Invalidiliiton asiantuntijat ja kunnallisissa luottamustehtävissä olevat antavat vinkkejä paikallistason vaikuttamiseen. Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä.

Aika: tiistai 23.11.2021 klo 16.15-18

Paikka: Teams-kokous

Kohderyhmä: Kuntapäättäjät (kunnanvaltuutetut ja varavaltuutetut, kunnanhallituksen jäsenet ja varajäsenet, lautakuntien, johtokuntien, toimikuntien, neuvottelukuntien sekä vammaisneuvostojen jäsenet ja varajäsenet jne), jotka ovat kiinnostuneet vammaisten ihmisten oikeuksien puolustamisesta ja hyvinvoinnin edistämisestä

Ilmoittautuminen: 21.11. mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja: yhteiskuntasuhdejohtaja Laura Andersson, laura.andersson @ invalidiliitto.fi

Tapaamisessa keskustellaan kunnalliseen päätöksentekoon osallistumisesta ja siihen vaikuttamisesta esimerkkien avulla. Osallistujat saavat vinkkejä käytännön tekoihin. Perehdymme myös YK:n vammaissopimuksen merkitykseen. Alustajina Invalidiliiton lakimies Henrik Gustafsson ja Invalidiliiton sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija Riitta Saksanen sekä kuntapolitiikassa mukana olevat Invalidiliiton jäsenyhdistyksiin kuuluvat Riikka Nieminen (ESPIN ry, Piraattipuolue),  Tomi Passi (Järvenpään Invalidit ry, Keskusta) ja Tuula Väätäinen (Kuopion Invalidit ry, SDP).

Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen Invalidiliiton kotisivuilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa