Kuvituskuva, jossa avaruusteemainen tausta. Kuvassa erilaisia ihmisiä.
Tapaaminen tarjoaa tietoa erilaisista vaikuttamisen keinoista. Lisäksi viikonlopun ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, vertaistukea ja kokemustenvaihtoa. Viikonlopun aikana kuulet kokemuksia vaikuttamisesta useilta vammaisilta nuorilta.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki vaikuttamistoiminnasta sekä yhdenvertaisen ja esteettömän Suomen edistämisestä kiinnostuneet 18-29 -vuotiaat vammaiset nuoret ja nuoret aikuiset. Tapaamiseen voivat osallistua sekä aiemmin mukana olleet että kaikki uudet nuorten yhteisestä vaikuttamistoiminnasta kiinnostuneet eri puolilta Suomea. 

Aika: 19.-21.5.2023 

Paikka: Hotelli Nuuksio, Naruportintie 68 Espoo

Kohderyhmä: 18-29 - vuotiaat vammaiset ja harvinaista sairautta sairastavat nuoret, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamisen teemoista.

Ohjelma: Viikonlopun aikana monenlaista mukavaa ja mielenkiintoista ohjelmaa.

Tulossa mm.

- Yhdenvertaisuusvaltuutettu Kristina Stenmanin vierailu. Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtäviin voit tutustua lisää tämän esittelyvideon kautta.

- Sinustako somevaikuttaja? - työpaja, jota vetävät Pinja Eskola (Instagram-nimimerkki: kynäniekka) ja Marja Puustinen (Instagram-nimimerkki: tajutonmarja)

- Vammaiset nuoret mukana vaikuttamassa -yhteiskeskustelu

Hinta: Tapaaminen on maksuton. Korvaamme osallistujien matkakulut ja järjestämme tarpeen mukaan yhteiskuljetuksen Helsingin rautatieasemalta Nuuksioon ja takaisin.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tapaamiseen 4.5. mennessä. Tapaamisen tarkempi ohjelma ja infot lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja: 
Jenni Kuusela, puh. 044 765 0410, jenni.kuusela@invalidiliitto.fi 
Hanna Lahti, puh.044 765 0535 hanna.lahti@invalidiliitto.fi

Tapaamiset järjestetään esteettömissä paikoissa ja tapaamisissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Pyrimme ottamaan huomioon mahdollisimman hyvin osallistujien erityistarpeet. Tapaamisessa on yleisavustaja, joka voi auttaa pienissä avuntarpeissa. Mikäli tarvitset paljon apua, otathan henkilökohtaisen avustajan mukaan. Avustajana ei voi toimia oma vanhempi. 

Jaa sosiaalisessa mediassa