Kuvituskuva, jossa erilaisia ihmisiä rivissä.
Vertaistapaaminen harvinaista aivolisäkesairautta sairastaville. Tapaaminen tarjoaa mahdollisuuksia kokemustenvaihtoon, tietoa ja tukea harvinaisen sairauden kanssa elämiseen.

Tapaaminen järjestetään yhteistyössä Aivolisäke-Potilasyhdistys Sella ry:n kanssa. Viikonlopun ohjelmassa on asiantuntijaluentoja, kokemuspuheenvuoroja, yhdessäoloa, hyvinvointia tukevaa ohjelmaa, vertaistukea ja vapaa-aikaa. 

Aika: 21.-23.4. (pe-su)

Paikka: Kuntoutus Apila, Reumantie 6 Kangasala

Kohderyhmä: Harvinaista aivolisäkesairautta sairastavat ja heidän läheisensä. Huom. Tapaamiseen voi osallistua itse sairastava ja hänen yksi läheinen. Osallistuakseen ei tarvitse olla minkään yhdistyksen jäsen.

Hinta: Tapaamisen omavastuu yhdeltä henkilöltä on 70 € sisältäen majoituksen kahden hengen huoneissa (pe-su), ruokailut ja ohjelman. Omavastuu maksetaan Invalidiliiton tilille erillisten ohjeiden mukaisesti. 

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumisaika tapaamiseen on päättynyt ja tapaamisen osallistujamäärä on täynnä. Ohjelma ja tapaamisen tiedot on lähetetty ilmoittautuneille sähköpostilla.

Lisätietoja: suunnittelija Jenni Kuusela, jenni.kuusela@invalidiliitto.fi, p. 044 765 0410

Tapaamiset järjestetään esteettömissä paikoissa ja tapaamisissa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Pyrimme ottamaan huomioon mahdollisimman hyvin osallistujien erityistarpeet.

Jaa sosiaalisessa mediassa