Kurssilla tutustut vammaispalvelulain - ja asetuksen mukaisiin palveluihin ja tukitoimiin, opit hakemaan palveluja ja tarvittaessa valittamaan kielteisistä päätöksistä sekä hakemaan lisätietoja. Kurssimateriaalina nyt myös Invalidiliiton lakimies Elina Akaan-Penttilän pitämät webinaari tallenteet.

HELPPOA

Kurssin käyminen ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Tarvitset vain internet- ja sähköpostiyhteyden, kokemukset sähköpostin, tekstinkäsittelyohjelman sekä www-ympäristön käytöstä ovat avuksi. Ohjaajat auttavat pulma-tilanteissa.

HALPAA

Invalidiliiton jäsenyhdistysten jäsenille kurssimaksu on 10 €, vammaisneuvoston jäsenille 20 € muille 40 €

VOIT OPISKELLA SILLOIN KUIN ITSE HALUAT

Toki kurssi alkaa ja päättyy tiettyinä päivinä ja etenee viikoittain. Sinä itse kuitenkin päätät koska teet tehtävät ja luet materiaalin.

MIELENKIINTOISIA KURSSIKAVEREITA JA KESKUSTELUJA

Vaikka opiskelu tapahtuu kotonasi tietokoneen ääressä, et ole yksin. Kurssikavereihin tutustut kurssin aikana ja voitte vaihtaa ajatuksia kurssin keskustelupalstoilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Koulutuksia ja tapahtumia

Invalidiliiton koulutuksen tavoitteena on edistää jäsenistön ja muiden fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa, lisätä tietoisuutta vammaisuudesta sekä tukea yhdistysten toimintaa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja ja tilauskoulutusta eri kohderyhmille.