Järjestökoulutus

Tieto tulee sinun luoksesi!

Kaipaatko tietoa vammaispalveluista, esteettömyydestä, vammaisten autoiluun liittyvistä kysymyksistä, toimeentulosta, Invalidiliiton palveluista, YK:n vammaissopimuksesta tai yhdistystoiminnasta?

Lue lisää

Webinaari: Mitä on yhdistyssovittelu?

Teemana elinvoimainen yhdistys

Lue lisää

Vertaisryhmät toimimaan!

Perusvalmiuksia vertaisryhmän perustamiseen ja ohjaamiseen sekä vinkkejä ryhmän sisältöihin.

Lue lisää

Vammaisten naisten woimawiikonloppu

Voimaa, virkeyttä sekä vinkkejä vammaisten naisten toimintaan yhdistyksissä.

Lue lisää

Yhdistysten tietosuoja kuntoon!

Tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Kurssilla saat tietoa miten asetus vaikuttaa yhdistyksessä henkilötietojen käsittelyyn. Kurssilla käydään läpi myös Kilta-rekisterin hyödyntämistä yhdistyksen toiminnassa.

Lue lisää

Auli Tynkkynen

Suunnittelen, kehitän, koulutan ja toteutan koulutuksia: kursseja, seminaareja, verkkokoulutuksia ja webinaareja. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri, joka myöhemmin on suuntautunut aikuiskoulutukseen.
Invalidiliiton järjestökoulutusten tavoitteena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa, lisätä tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpitää ja uudistaa järjestön toimintavalmiuksia.

Lue lisää

Sote-kiertue jatkuu taas syksyllä

Invalidiliiton Ota sote haltuun! -kiertueella keskustellaan sote-uudistuksesta ja vammaispolitiikan ajankohtaisista asioista sekä saadaan välineitä alueelliseen vaikuttamiseen.

Lue lisää