Kuvituskuva, jossa tietokoneruudulla verkkokokousnäkymä ja siellä erilaisia henkilöitä.
Invalidiliiton vertaistukihenkilökoulutus on tarkoitettu harvinaista sairautta sairastaville aikuisille ja harvinaissairaan lapsen vanhemmille. Koulutukseen sisältyy sekä verkko-opetusta että lähiopetusta.

Aika: Verkko-opetusjakso 7.10.-20.10.2024 ja lähikoulutus 2.-3.11.2024.

Paikka: Sokos hotel Lappee, Brahenkatu 1 Lappeenranta.

Kohderyhmä: Vertaistukihenkilökoulutus on tarkoitettu harvinaissairaille aikuisille sekä harvinaissairaiden lasten vanhemmille. Vertaistukihenkilöiden tulee kuulua johonkin Invalidiliiton valtakunnalliseen harvinaisyhdistykseen. Tarkistathan, että diagnoosisi kuuluu johonkin Invalidiliiton harvinaisyhdistyksen alaisuuteen.

Tavoite: Saat perustietoja ja valmiudet toimia Invalidiliiton vertaistukihenkilönä.

Hinta: Vertaistukihenkilöiden koulutus on maksuton. Koulutukseen sisältyy lähijaksolla yhden yön majoitus 2 hengen huoneissa. Korvaamme matkakulut.

Hakemukset: Hae mukaan koulutukseen 23.9. mennessä täyttämällä hakemuksen. Hakiessasi koulutukseen sitoudut noudattamaan Invalidiliiton turvallisen tilan ohjeita. Tutustuthan turvallisen tilan ohjeisiin etukäteen.

Lisätietoja: suunnittelija Jenni Kuusela, jenni.kuusela@invalidiliitto.fi, p. 044 765 0410

Järjestämme tapaamiset esteettömissä tapahtumapaikoissa ja pyrimme huomioimaan mahdollisimman hyvin osallistujien erityistarpeet, joista on ilmoitettu järjestäjälle etukäteen. Tapaamisessa on yksi yleisavustaja, joka voi auttaa pienissä avuntarpeissa (mm. ruoan ottaminen, tavaroiden kantaminen). Mikäli tarvitset avustusta henkilökohtaisissa toimissa (kuten pukeutuminen, wc-käynnit), otathan mukaan oman avustajan. Henkilökohtaisesta avustajasta emme veloita omavastuuosuutta. 

Jaa sosiaalisessa mediassa