Joukko erilaisia ihmisiä.
Invalidiliiton vertaistukijakoulutus on tarkoitettu harvinaista sairautta sairastaville aikuisille ja harvinaissairaan lapsen vanhemmille. Koulutukseen kuuluu sekä verkko-opetusta että lähiopetusta.

 

Aika: Verkko-opetusjakso 13.2.-26.2.2023 ja lähikoulutusjakso 11.-12.3.2023.

Paikka: Scandic Station - hotelli, Ratapihankatu 37, Tampere.

Kohderyhmä: Vertaistukihenkilökoulutus on tarkoitettu harvinaissairaille aikuisille sekä harvinaissairaiden lasten vanhemmille. Vertaistukihenkilöiden tulee kuulua johonkin Invalidiliiton valtakunnalliseen harvinaisyhdistykseen. 

Tavoite: Saat perustietoja ja valmiudet toimia Invalidiliiton vertaistukihenkilönä.

Hinta: Vertaistukihenkilöiden koulutus on maksuton. Koulutukseen sisältyy lähijaksolla yhden yön majoitus 2 hengen huoneissa. Korvaamme matkakulut.

Hakemukset: Hae mukaan vertaistukihenkilöiden koulutukseen 5.2. mennessä. 

Lisätietoja: suunnittelija Jenni Kuusela, jenni.kuusela@invalidiliitto.fi, p. 044 765 0410

Koulutukset järjestetään esteettömissä paikoissa ja huomioimme turvallisen tilan periaatteet. Järjestämme koulutukseen yleisavustajan, joka voi auttaa pienemmissä avuntarpeissa (esim. tavaroiden kantaminen, ruoan ottaminen ja kantaminen). Henkilökohtainen avustaja on mahdollista ilmoittaa myös maksutta mukaan, mikäli tarvitset runsaasti apua. Koulutuksen ohjelma on suunnattu vain itse sairastaville, avustajat eivät osallistu ohjelmaan. Pyrimme ottamaan huomioon mahdollisimman hyvin osallistujien erityistarpeet.

Jaa sosiaalisessa mediassa