Webinaari: Pysy pinnalla - vinkkejä toimeentuloon ja asiakasmaksuihin

Vammaisaktivisti Pirkko Justander antaa vinkkejä liittyen vammaisten ihmisten toimeentuloon ja asiakasmaksuihin.

Mikä on webinaari?
Webinaari on nettiluento, johon sekä luennoitsija että osallistujat osallistuvat omalta tietokoneeltaan. Ruudussa näet sekä luennoitsijan/luennoitsijat sekä materiaalin (diat, kuvat, videot). Live-lähetyksessä luennoitsijalle voi tehdä kysymyksiä kirjoittamalla. Pääset mukaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet.

Jos et pääse osallistumaan webinaariin livenä, voit katsella ja kuunnella sen verkkotallenteelta, jotka löytyvät Invalidiliiton sivuilta www.invalidiliitto.fi/webinaarit

Osallistuminen on helppoa ja maksutonta. Et tarvitse maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Toimeentulo ja sosiaaliturva

Vammautumisen jälkeen, kaiken kriisin keskellä, olisi huolehdittava myös taloudellisesta selviytymisestä, toimeentulosta ja sosiaaliturvasta. Onneksi näistä asioista ei yleensä tarvitse huolehtia yksin, koska sairaalan osastolla työskentelee sosiaalityöntekijä, joka auttaa asioiden selvittelyissä.

Osallistu toimeentulohaasteeseen

Kansainvälistä vammaisten päivää vietetään taas 3.12.2017. Invalidiliitto haluaa nostaa esille sosiaalisen ja taloudellisen yhdenvertaisuuden.