kuvituskuva

webinaari: Vammaisten ihmisten liikkumisen tukemisen palvelut

Minkälaisia palveluja vammaisilla ihmisillä on mahdollisuus saada liikkumiseensa?

Webinaarissa asiaa selvittää Invalidiliiton sosiaali-ja terveyspoliittinen asiantuntija Riitta Saksanen.

Aika: 21.10.2020
Ilmoittautuminen: 19.10 mennessä www.invalidiliitto.fi/jarjestokoulutus

Liikkuminen on avain osallisuuteen

Uutinen 5.12.2018
Sanna Leppäjoki-Tiistolan, 40, mielestä liikkuminen, esteettömyys ja saavutettavuus ovat avainasemassa vammaisen ihmisen elämässä.

Järjestökoulutus

Koulutustemme tavoitteena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja sekä tilauskoulutusta eri kohderyhmille. Lisäämme tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpidämme ja uudistamme järjestön toimintavalmiuksia.

Vammaisten ihmisten liikkuminen edellyttää katkeamatonta ketjua

Invalidiliitto on antanut kirjalliset kommenttinsa kuljetuspalvelukeskuksen hankintaan koskevaan markkinakartoitukseen Kelan Kanta-Hämeen alueen yhteishankintapilotissa.