Yhdistys kuuluu ja näkyy verkkokurssi pidetään 16.1. - 12.2.2017. Kurssilla saa vinkkejä yhdistyksen viestinnän toteuttamiseen ja kehittämiseen. Kurssille ovat tervetulleita yhdistyksen tiedottajat, sihteerit ja puheenjohtajat tai muut hallituksen jäsenet, jotka vastaavat tai ovat kiinnostuneita yhdistysviestinnästä. Kurssin hinta on  jäsenille 10 €, muille 40 €.  

Kurssin sisällöstä

Johdanto
Tutustut kurssin tavoitteisiin, sisältöihin ja työskentelytapoihin. Tutustut myös muihin kurssilaisiin sekä kurssin vetäjiin.

Mitä viestintä on?
Tutustut yleisesti viestinnän ja erityisesti yhdistysviestinnän tehtäviin ja kanaviin – myös sosiaaliseen mediaan.

Sitouta/innosta/motivoi!
Osiossa tutustut sisäisen viestinnän välineisiin, jaat hyviä käytäntöjä ja teet yhdistyksesi jäsentapahtuman viestintäsuunnitelman.

Vaikuta!
Opit tekemään tiedotteen ja mielipidekirjoituksen. Saat vinkkejä mediahaastatteluun.

Myy/markkinoi!
Opit markkinoimaan yhdistyksesi jäsenyyttä ja palveluja. Voit työstää helposti yhdistysesitteen. Tutustut sissimarkkinointiin.

Arviointi
Kurssin lopuksi annat palautetta kurssin sisällöstä, toteutuksesta ja ohjauksesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Koulutuksia ja tapahtumia

Invalidiliiton koulutuksen tavoitteena on edistää jäsenistön ja muiden fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa, lisätä tietoisuutta vammaisuudesta sekä tukea yhdistysten toimintaa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja ja tilauskoulutusta eri kohderyhmille.