kuvituskuva

Yhdistys näkyy ja kuuluu - yhdistysviestinnän verkkokurssi

Kurssilla saat perustietoa yhdistyksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämiseen.

Kurssin jälkeen

• osaat muotoilla ydinviestejä
  • osaat tehdä yhdistyksen tapahtuman viestintäsuunnitelman
  • osaat tehdä tiedotteen ja mielipidekirjoituksen
  • osaat markkinoida yhdistyksesi jäsennyyttä ja palveluja, saat myös helpon pohjan yhdistysesitteen tekemiseen
  • sinulla on valmiuksia toimia yhdistyksen viestintävastaavana

Aika:    19.10.-15.11.2020
Kohderyhmä:Invalidiliiton ja Hengitysliiton jäsenyhdistysten viestintävastaavat ja hallitusten viestinnästä kiinnostuneet jäsenet. Kurssille mahtuu
10 henkilöä kummastakin liitosta.
Hinta:    Maksuton.
Ilmoittautuminen: 9.10. mennessä www.invalidiliitto.fi/jarjestokoulutus

Järjestökoulutus

Koulutustemme tavoitteena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja sekä tilauskoulutusta eri kohderyhmille. Lisäämme tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpidämme ja uudistamme järjestön toimintavalmiuksia.

Uusi I-Kanava on avattu

Uutinen 13.1.2020
I-Kanavalta löydät Invalidiliiton videot, podcastit ja webinaarit helposti yhdestä ja samasta paikasta.