Nuorisotyö (INTO)

Olemme myös liikuntavammaisten nuorten vaikuttamis-, palvelu- ja yhdessäolojärjestö. Nuorisotoiminnnassamme on mukana alle 29-vuotiaiaita jäseniä. Tavoitteenamme on saada nuoret mahdollisimman varhain toimimaan omien oikeuksiensa puolesta.

Nuorisotoimintamme kehittämisestä, toteuttamisesta ja koordinoimisesta vastaa nuorisotyöryhmä. Tärkeä osa toimintaa ovat nuorten kurssit ja tapaamiset, jossa he voivat viihtyä ja vaihtaa mielipiteitä keskenään. Samalla käsitellään järjestötoimintaa ja opetellaan vaikuttamistoimintaa.

INTOn jäsenet 2016-2017


Puheenjohtaja

Jaana Tiiri, jaanatiiri@gmail.com tai p. 044-255 4592

Varapj

Sofi Djupsjöbacka, sofi.djupsjobacka@vaasanseudunyhdistykset.fi tai p. 050-514 1262

Jäsenet

Selda Demitras
Emma Honkanen
Aino Ikävalko
Mia Mäenpää
Serenity Paldanius

Henkilökohtaiset varajäsenet (samassa järjestyksessä)

Atte Kopperi
Noora Haaja
Markus Saartila
Samu Niemeläinen
Kalle Majamaa
Katriina Koivula
Jenna Rikkinen

Työryhmän sihteeri

Aapo Rantanen, järjestötyön suunnittelija. p. 044–465 0585 tai aapo.rantanen@invalidiliitto.fi

Nuorisotoiminnan piirissä tehdään tiivistä yhteistyötä muiden vammais- ja nuorisoalan vaikuttajien kanssa. Yhteistyötä muiden vammaisjärjestöjen kanssa toteutetaan mm. Vammaisjärjestöjen nuorisoyhteistyöryhmässä (VNY). Tärkein yhteistyömuoto on Nuorisoyhteistyö Seitti.

Nuorisoyhteistyö Seitti

Nuorisoyhteistyö Seitti on viiden vammaisjärjestön yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on järjestää vapaa-ajantoimintaa eri tavoin liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille. Seitti myös tukee nuorten itse suunnittelemia ja toteuttamia tapahtumia.

Seitin yhteistyöjärjestöjä ovat Invalidiliitto ry, Kynnys ry, Lihastautiliitto ry, Suomen CP-liitto ry sekä Tatu ry. Lisäksi Seitti tekee yhteistyötä myös muiden järjestöjen ja nuorisoalan kanssa niin tapahtumien järjestämisessä kuin vammaisnuorten yhdenvertaisuutta koskevissa asioissa.

Yhteystiedot Seittiin:

Kalle Jokinen
p. 040-738 8089  
Nuorisoyhteistyö Seitti
Invalidiliitto ry
Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki
www.seittiweb.org

Jaa sosiaalisessa mediassa