Helena Skogström, Klaukkala

kuva helena skogstömistä
Diagnoosi: Reisi-amputaatio, alavartalon murskavammat liikenneonnettomuudessa

Olen 20-vuotiaana vammautunut ja samalla läheisiä menettänyt nainen. Nyt 45- vuotias perheen äiti, ex-maajoukkueurheilija, vertaistukija, aktiivinen ja energinen keskustelija/luennoitsija. Luennoin mm. tasa-arvoisesta kohtaamisesta, kuntoutuksesta, apuvälineistä, vammautumisesta henkisenä prosessina, erilaisuudesta, vammaisuudesta, elämänmuutoksesta voimavarana…

Helena esittäytyy

Helena – kokemuksia vaikuttamistehtävistä
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kokemustoimijuus | kokemusasiantuntijuus

Kokemustoiminnassa hyödynnetään kokemustietoa eri alojen opetuksessa tai ammattilaisten täydennyskoulutuksessa. Yhä useammin kokemustoimijat osallistuvat myös sosiaali- ja terveysalalla palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen. He voivat olla mukana esimerkiksi työryhmissä, jossa kehitetään hoitopolkuja tai arvioidaan palveluja.

Järjestökoulutus

Koulutustemme tavoitteena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja sekä tilauskoulutusta eri kohderyhmille. Lisäämme tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpidämme ja uudistamme järjestön toimintavalmiuksia.