YHDISTYS NÄKYY JA KUULUU! -YHDISTYSVIESTINNÄN VERKKOKURSSI

Kurssilla saat perustietoa yhdistyksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Aika:                         21.10.-17.11.2019
Ko
hderyhmä:          Invalidiliiton ja Hengitysliiton jäsenyhdistysten tiedottajat ja hallitusten jäsenet,
                                  jotka vastaavat tai ovat kiinnostuneita yhdistysviestinnästä.
                                  Kurssille mahtuu 10 henkilöä kummastakin järjestöstä.

Hinta:                       Maksuton
Ilmoittautuminen:  11.10. mennessä www.invalidiliitto.fi/jarjestokoulutus

Järjestökoulutus

Koulutustemme tavoitteena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja sekä tilauskoulutusta eri kohderyhmille. Lisäämme tietoisuutta vammaisuudesta sekä ylläpidämme ja uudistamme järjestön toimintavalmiuksia.

Yhdistys näkyy ja kuuluu! - yhdistysviestinnän verkkokurssi

Yhdistys kuuluu ja näkyy verkkokurssi pidetään 16.1. - 12.2.2017. Kurssilla saa vinkkejä yhdistyksen viestinnän toteuttamiseen ja kehittämiseen. Kurssille ovat tervetulleita yhdistyksen tiedottajat, sihteerit ja puheenjohtajat tai muut hallituksen jäsenet, jotka vastaavat tai ovat kiinnostuneita yhdistysviestinnästä. Kurssin hinta on  jäsenille 10 €, muille 40 €.

Webinaarit

Tältä sivulta löydät linkit Invalidiliiton webinaarien tallenteisiin sekä tulevat webinaarit.