Ryhdy yrityslahjoittajaksi

Lahjoitussumma

Vastuullisuus osaksi liiketoimintaa

Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö. Edistämme ja kehitämme fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää.

Tukemalla Invalidiliittoa yritykset osoittavat sosiaalista vastuuta, kertovat oman brändinsä arvoista ja näkyvät positiivisesti erilaisten asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parissa. 

Lahjoituksenne avulla voimme edistää esteettömyyttä, saavutettavuutta ja osallisuutta. Voimme organisoida vertaistukea ja kehittää mm. neuvontapalveluitamme. Invalidiliitto tarjoaa myös asiantuntemusta ja tukea fyysisesti vammaisten henkilöiden työllistymisessä. Yrityksenne hyötyy monimuotoisesta työvoimasta ja saa arvokasta tietoa esteettömän työympäristön luomiseksi.

Yrityksenne voi tukea Invalidiliiton kotimaista vammaistyötä yllä olevalla lomakkeella tai ottamalle yhteyttä varainhankintaamme. Etsitään yhdessä juuri teille sopivimmat yhteistyötavat. Tavoitat meidät arkisin klo 8–16 puhelimitse numerosta 044 765 0510 tai sähköpostilla varainhankinta@invalidiliitto.fi

Tutustu myös: Yhdenvertaista palvelua kaikille -sivuun ja -merkkiin.

Kiitos tuestanne!

  

Esteettömyyskampanja 2024

 

Nainen pyörätuolissa rullaportaiden alapäässä tekee sydämen sormillaan


Itsenäisemmän elämän puolesta!

Invalidiliiton esteettömyyskampanja 2024 on käynnissä. Tue kotimaista vammaistyötä yllä olevalla lahjoituslomakkeella ja auta meitä vaikuttamaan. 

Tekemämme osallisuusbarometrin mukaan paljon on vielä tehtävää, että vammaiset ihmiset voivat kokea osallisuutta ja elää täysipainoista elämää. Puutteita on paljon, ja päättäjien suunnittelemat leikkaukset lisäävät tilanteen haurautta. ”Hauraus ja sattumanvaraisuus” kuvaavatkin tilannetta, jossa vammaiset ihmiset nyt elävät. Arki usean vammaisen ihmisen kohdalla on arpapeliä. 

Invalidiliiton esteettömyyskampanjan keräystuotot käytetään kotimaiseen vammais- ja vaikuttamistyöhön. Teemme pitkäjänteistä työtä vaikuttamalla päättäjiin ja eri organisaatioihin kotimaassa. Ketään ei saa jättää osattomaksi ja ilman lakisääteisiä palveluita.

Esteettömyys, saavutettavuus ja osallisuus ova tärkeitä tekijöitä meille kaikille, koska ne mahdollistavat itsenäisen toiminnan ja itsenäisyyden tunteen. Tarvitsemme näitä tekijöitä arjessa ja juhlassa, työn haussa, työssä, opiskelupaikoilla, harrastuksissa jne. Ilman esteettömyyttä emme pääse emmekä ole osallisia.

Lahjoita nyt ja auta meitä vaikuttamaan. Kiitos, että välität!

Lue lisää vaikuttamistyöstämme