Kuvituskuva
Tässä artikkelissa kerromme, miten yrityksesi voi tukea kotimaista vammaistyötä ja samalla hyötyä lahjoituksesta laatu- ja vastuullisuustyössään sekä tarjotessaan asiakkailleen esteettömät asiakastilat.

Lahjoita kampanjaamme ja tue kotimaista vammaistyötä. Kaikki yrityslahjoittajat saavat käyttöönsä sähköpostibannerin, jonka voit liittää esimerkiksi sähköpostin allekirjoituksen alle ja kertoa kaikille yrityksesi tekemästä vastuullisuustyöstä.

Lahjoittamalla vähintään 1000 € ja saatte:

 • Kampanjan lahjoittajatunnuksen somejakelua varten (FI/SE/EN)
 • Kampanjan sähköpostibannerin (FI/SE/EN)
 • Kunniakirjan toimitilojanne varten

YPK-merkki

Tunnetteko jo Invalidiliiton YPK-merkin? Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkki on osoitus halustanne kehittää toimitilojen, palvelun ja tuotteiden esteettömyyttä ja saavutettavuutta. Voitte kiinnittää merkin esimerkiksi esteettömien asiakastilojen ikkunaan, oveen, palvelutiskiin jne.

Tutustu YPK-merkkiin ja käy tilaamassa se ilmaiseksi täältä:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/70aa30b9-7e72-43b5-b2d1-f77af8c78017?displayId=Fin2671530

YPK-merki pöytäversiot kuvituskuvassa.

Tietoa yrityksesi asiakaspalveluun ja vastuullisuustyöhön

Invalidiliitto on esteettömyystyön vahva suunnannäyttäjä Suomessa. Lahjoittajana saatte halutessanne käyttöönne Invalidiliiton Teams-konsultoinnin (1h) yhdenvertaisuuden kehittämiseksi yrityksessänne ja asiakaspalvelussanne.

Tämä voi olla osa yrityksesi vastuullisuus- ja yhdenvertaisuustyötä sekä yritystoiminnan laadun määrittelyä.

Asiantuntijateemat:

 • Esteettömyys: Invalidiliiton tuella voit edistää esteettömyyttä ja tarjota yhdenvertaista palvelua yrityksenne asiakkaille.
 • Vammaisten ja osatyökykyisten ihmisten työllistäminen: saat Invalidiliiton työllisyysasiantuntijan neuvoja ja konsultaatiota esimerkiksi rekrytoinnin tueksi.

Osallistu keräykseemme ja vaikuta

Keräämme vuosittain rahaa vaihtuvin teemoin: esimerkiksi vammaisille lapsille ja vähävaraisille vammaisille ihmisille. Syksyisin keräämme varoja Invalidiliiton avustajakoiratoiminnan hyväksi ja olemme olleet vaikuttamassa siihen, että vuoden 2023 alusta avustajakoira katsotaan viralliseksi vammaisen henkilön apuvälineeksi.

Esimerkkinä Lapsikampanjan lahjoitustunnukset vuodelle 2023 (suomi, ruotsi, englanti)

Lahjoittajatunnukset, joissa lapset ja apuvälineet, ei kiusata, erilaisuus on tavallista.

 

Kampanjaan osallistuneet yritykset saavat mahdollisuuden ladata kampanjatunnukset yrityksen verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Näin voit antaa vahvan arvoviestin asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja omille työntekijöillesi:

Me olemme mukana edistämässä yhdenvertaista ja esteetöntä Suomea.

Voit hyödyntää omassa viestinnässäsi myös lahjoittajavideoitamme, tai käyttää niitä vaikkapa esitellessäsi yrityksesi vastuullisuustyötä ulkopuolisille.

Tehdessäsi kertalahjoituksen aineistot ovat käytössäsi vuoden loppuun.

  Tulevat kampanjat

  Haluatko tukea työtämme muulla tavoin? Tutustu vaihtuviin keräyskohteisiimme tästä. Kysy vaihtuvista lahjoittajatunnuksista ja -videosta ajankohtaiset lisätiedot meiltä.

  Tai onko sinulle ehdotuksia tai huomioita yrityksesi lahjoitukseen liittyen? Olethan yhteydessä:

  Jaa sosiaalisessa mediassa

  Invalidiliitto vammaisten lasten ja lapsiperheiden tukena

  Uutinen 28.12.2022
  Invalidiliiton Lapsikampanja 2023 kerää varoja vammaisten lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Työllämme tuemme koko perheen jaksamista tarjoamalla sopeutumisvalmennusta, vertaistukea, leirejä ja mm. neuvontapalveluita. Voit tukea kampanjaamme usein eri tavoin.

  Lupa loistaa

  Anna Berghäll tekee merkityksellistä työtä valtioneuvostossa, mutta takana on pitkä taistelu: kuntoutuminen ja vammaan kohdistuvien ennakkoluulojen hälventäminen.