Invalidiliiton sote-kiertue pysähtyy Seinäjoelle 18.3. Kiertueen tavoitteena on lisätä tietoa ja keskustella sote-uudistuksesta ja ajankohtaisesta vammaispolitiikasta sekä saada välineitä alueelliseen vaikuttamiseen. Mukana sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntija Päivi Saukko ja sisäministeri Paula Risikko.

Aika: 18.3. 2017 klo 10-16
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
Tilaisuus on kaikille avoin. Osallistumismaksu jäseniltä 20 € ja muilta 25 €, sisältää lounaan ja kahvin.


Jaa sosiaalisessa mediassa

Ota Sote haltuun! -kiertue starttaa helmikuussa

Uutinen 20.1.2017
Invalidiliiton sote-kiertueen tavoitteena on lisätä tietoa ja keskustella sote-uudistuksesta ja ajankohtaisesta vammaispolitiikasta sekä saada välineitä alueelliseen vaikuttamiseen.

Sote-uudistus

Sanna Marinin hallitusohjelman mukainen mittava sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistuksen, ns. sote-uudistuksen toimeenpano on alkanut monien vuosien valmistelun ja odottelun jälkeen. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisvastuun siirtämistä koskevat lait kunnilta hyvinvointialueille on hyväksytty. Sote-uudistuksella on tarkoitus vastata toimintaympäristön muutoksiin ja turvata yhdenvertaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut.

Ota sote-sanasto haltuun! -webinaari

Erva? Valinnanvapaus? Erityistason palvelut? Onko sote-sanasto tuttua? Invalidiliiton terveyspoliittinen asiantuntija Riitta Saksanen selvittää sote-sanastoa webinaarissa 26.1. klo 15-16. Luennon lopussa sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta.