Invalidiliiton sosiaalineuvoja Kirsi Kosonen kertoo vammaisen pysäköintilupaan liittyvistä asioita webinaarissa 2.3. klo 15 - 16. Luennon jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä chatissa.

Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu luento, johon sekä luennoitsija että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet.
 
Osallistuminen on helppoa ja maksutonta.  Osallistumiseen et tarvitse maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Luennoille mahtuu 100 osallistujaa.

Jos et pääse osallistumaan webinaariin livenä, voit katsella ja kuunnella sen myöhemmin liiton nettisivuilta osoitteesta: invalidiliitto.fi/webinaarit/.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Koulutuksia ja tapahtumia

Invalidiliiton koulutuksen tavoitteena on edistää jäsenistön ja muiden fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa, lisätä tietoisuutta vammaisuudesta sekä tukea yhdistysten toimintaa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja ja tilauskoulutusta eri kohderyhmille.