Kurssilla tutustut YK:n vammaissopimuksen sisältöön, merkitykseen ja historiaan, pohdit erilaisia näkökulmia vammaisuuteen sekä tunnistat vammaisten ihmisten oikeudet sekä opit keinoja näiden oikeuksien edistämiseen.

Mikä on verkkokurssi?
Verkkokurssi suoritetaan kokonaan netissä. Tarvitset internet- ja sähköpostiyhteyden. Verkkokurssin käyminen ei vaadi erityisiä teknisiä taitoja. Ohjaajat myös auttavat pulmatilanteissa.
Verkkokurssit tarjoavat helpon ja halvan tavan opiskella. Voit opiskella silloin kun itse haluat. Toki kurssi alkaa tiettynä päivänä ja etenee viikoittain. Sinä itse kuiten­kin päätät koska teet tehtävät ja luet materiaalin.

Vaikka opiskelu tapahtuu kotonasi tietokoneen ääressä, et ole yksin. Kurssikaverei­hin tutustut kurssin aikana ja voitte vaihtaa ajatuksia kurssin keskustelupalstoilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Invalidiliitto pohti lausunnossaan sote-uudistusta perustuslain ja YK:n vammaissopimuksen näkökulmasta

Uutinen 2.5.2017

Koulutuksia ja tapahtumia

Invalidiliiton koulutuksen tavoitteena on edistää jäsenistön ja muiden fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten oikeuksien toteutumista arjessa, lisätä tietoisuutta vammaisuudesta sekä tukea yhdistysten toimintaa. Tarjoamme kursseja, seminaareja, verkkokursseja, webinaareja ja tilauskoulutusta eri kohderyhmille.