Palovaroittimet, valkoinen ja kromi
Palovaroitin on pakollinen paitsi asuntoihin myös vapaa-ajan asuntoihin ja nukkumatiloihin, kuten aittoihin. Lisäksi palovaroittimia käytetään hytillisissä veneissä, matkailuvaunuissa ja -autoissa. Päivitä nyt asunnon palovaroittimet ja tue samalla kotimaista vammaistyötä.

Optinen palovaroitin sisäänrakennetulla litiumakulla. Pakkaus sisältää yhden varoittimen ja asennus- sekä aktivointiohjeet eri muotoisiin tiloihin, ohjeet ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Optisella sensorilla varustettu palovaroitin on tarkoitettu käytettäväksi asuinrakennuksissa, asunnoissa ja huoneissa, joita käytetään asumiseen.

Palovaroittimen tarkoitus on varoittaa paikalla olevia henkilöitä hyvissä ajoin savusta ja tulesta, jotta tilanteeseen voidaan reagoida vaaratilanteessa nopeasti ja asianmukaisesti. Tiesithän, että savu on jopa tulta vaarallisempaa. Pienikin palonalku täyttää asunnon todella nopeasti savulla.

Muista aina testata palovaroittimen toiminta painamalla testipainiketta. Noudata aina tarkasti pakkauksen ohjeita käyttöön otossa.

Sinulla on vain 2–3 minuuttia aikaa pelastautua, yrittää alkusammutusta ja kutsua apua numerosta 112. Kun palovaroitin hälyttää, toimi heti!

Tuote optinen 10 vuotta kestävä palovaroitin, litiumakku, 3 vuoden takuu

Hinta  kuluttajille 60 €/kpl (sis. alv. 24 %), yrityksille 60 €/kpl (+ alv. 24 %)

Värit valkoinen ja kromi

Turvaa kotisi ja läheisesi!

Tilaukset ja tiedustelut:

Jaa sosiaalisessa mediassa