Kuva maailma kylässä -festivaaleilta

Invalidiliiton kehitysyhteistyö mukana Maailma kylässä -festivaalilla

Invalidiliiton kehitysyhteistyö osallistuu Maalima kylässä -festivaalille Helsingin Kaisaniemessä 27. -28.5.2017.

Löydätte meidät vammaisjärjestöjen yhteiseltä Itsenäinen elämä – yhteinen maailma osastolta.

Teemme kehitysyhteistyötä Sambiassa ja Etiopiassa. Kehitysyhteistyö on osa vammaiskumppanuusohjelmaa, joka rahoitetaan Suomen ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövaroilla. Vammaiskumppanuudessa toimii yhdeksän suomalaista vammaisjärjestöä, jotka toteuttavat hankkeita kehitysmaissa.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää vammaisten oikeuksien edistämisestä maailmalla.

http://www.maailmakylassa.fi/

https://www.facebook.com/events/616845258513794/

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kehitysyhteistyö

Olemme on osa maailmanlaajuista vammaisten ihmisten liikettä, jonka päämääränä on vammaisten ihmisten ihmisoikeuksien toteutuminen ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien saavuttaminen Suomessa ja muualla maailmassa. 

Toiminta Etiopiassa

Etiopialainen kumppanijärjestömme DDI (Disability Development Initiative) on vammaisten henkilöiden itse perustama pieni ja nuori yhdistys ja sen tavoitteena on edistää liikuntavammaisten henkilöiden itsenäistä asemaa Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa.

Toiminta Sambiassa

Vuonna 2020 alkaneessa PDI-hankkeen 2-vaiheessa (ZNAPD Programme for Democracy and Inclusion) keskeisiä tavoitteita ja sisältöjä ovat esimerkiksi vammaisten vaikuttajien kouluttaminen, vammaisten naisten ja nuorten tukeminen sekä vuohipankkitoiminta.