Avustajakoirakalenterin 2024 kansi ja yksi aukeama labradorinpennuista
Avustajakoirakalenteri 2024 on ilmestynyt. Tilaa värikäs kalenteri itsellesi, yllätä iloisesti koirien ystävä, anna työntekijöille tai asiakkaille.

Avustajakoirakalenterilla tuet tärkeätä työtä

Tue Invalidiliiton avustajakoiratoimintaa ja tilaa seinäkalenteri vuodelle 2024! Teemana kalenterissamme on avustajakoiratoimintamme 30-vuotinen historia ja toiminnan kehitys sen alkutaipaleelta nykypäivän kansainvälisestikin tunnustusta saaneeseen toimintaan.

Kalenterin kuukausilehdillä näet upeita avustajakoiria erilaisissa arjen tilanteissa. Jokaisella sivulla on myös kuva kauempaa historiasta. Löydät kalenterin alusta lisäksi koirien nimipäivälistan!

Kalenteri sopii hyvin sekä kotiin että työpaikalle. Koirien ystävä ilahtuu varmuudella nimipäivin varustetusta kalenterilahjasta. Asiakaslahjana kalenteri toimii myös kertoen yrityksenne arvoista, vastuullisuudesta ja tuestanne tärkeälle työlle.

Värikäs seinäkalenteri avustajakoirien historiateemalle

  • Koko A3: 297 × 420 cm (avattuna) 
  • Kaksikieliset tekstit: suomi ja ruotsi
  • UUTTA: Koirien nimipäivälista
  • Tasku esimerkiksi laskuille, muistilapuille, teatteri/konserttilipuille jne.
  • Laadukas materiaali
  • Tilaa muistiinpanoille

LISÄKSI jokaisen kalenterin mukana saat A2-kokoisen vuosisuunnitelmajulisteen, josta avautuu koko vuosi 2024 kätevästi yhdellä silmäyksellä.

Kalenterin kuvaajat: koiravalokuvaaja Tuomo Nyqvist. Tutustu Tuomon työhön täältä sekä Minna Rossi, Minnan kotisivut löytyvät täältä.

Avustajakoirakalenteri henkilöasiakkaille

Avustajakoirakalenterin hinta yksityismyynnissä on 60 €/kpl. Hinta sisältää arvonlisäveron (24%) sekä toimitus- ja käsittelykulut.

Katso myös avustajakoiraheijastin ja avustajakoira-parkkikiekko tai avustajakoira-kirjeensulkijamerkit. Jos tilaat useita eri tuotteita, kätevintä on tilata sähköpostitse.

Tilaa kalenteri yksityisenä ostajana tästä

Avustajakoirakalenteri yritykselle

Avustajakoirakalenterin yrityshinnat muodostuvat seuraavasti:

  • 1 kalenteri 80 €
  • 10 kalenteria 325,50 €
  • 30 kalenteria 693 €

Yrityshintoihin lisätään arvonlisävero (24%). Kalenterin toimitus- ja käsittelykustannukset sisältyvät hintaan. Yritystilausta tehdessäsi; ota yhteyttä suoraan varainhankintaan (yhteystiedot alla).

Isompi kertatilaus kannattaa – avustajakoirakalenterista saat laadukkaan ja merkityksellisen joululahjan esimerkiksi yrityksesi henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille.

Tilaukset ja tiedustelut:

Sähköpostilla: varainhankinta@invalidiliitto.fi
Puhelimitse: 044 765 0510
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8–16.

Tilaajien henkilötiedot tallennetaan Invalidiliiton tukijarekisteriin. Tietojen käytöstä ja säilyttämisestä voit lukea lisää Tietojen käytöstä ja säilyttämisestä voit lukea lisää täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Avustajakoiraheijastin

Avustajakoiraheijastin tuo iloa ja turvaa pimeällä liikuttaessa. Ostamalla heijastimen olet mukana auttamassa tärkeitä arjen supersankareita, avustajakoiria. 

Tukituotteet

Tue Invalidiliiton työtä vammaisten ihmisten hyväksi ostamalla tukituotteita.